Home

Beste volgers van onze website.

Helaas is er een einde gekomen aan onze mooie camperreizen. Mijn lieve Dick is helaas op 15 februari 2024 overleden na een slopende ziekte. De website blijft de komende jaren gewoon bestaan.

Welkom op onze website!

Sinds 2004 reizen we door Europa met onze camper. Het is onzeDSC03850_800x600 grootste hobby en door de jaren heen hebben we behoorlijk wat gezien en meegemaakt. Van al onze reizen hebben we verslagen gemaakt, eerst voor ons zelf, maar later ook online gezet zodat anderen er misschien ook wat aan hebben. Bij de door ons bezochte camperplaatsen hebben we links gezet naar de uitgebreide informatie van Campercontact. Ook is er een gemakkelijke zoekfunctie. De foto´s worden vergroot als u erop klikt. Als u op de hoogte wilt blijven van onze nieuwe verslagen, volg ons dan op onze Facebook-pagina.

Wij zijn Dick en Carla van Arnhem. We zijn intussen samen met pensioenDSC09265_800x600. Vroeger hebben wij als touringcarchauffeur en reisleidster rondreizen per bus verzorgd door heel Europa voor Arke Reizen. Na vakanties met caravan en vouwwagen hebben we in 2004 onze eerste camper gekocht en nu willen we niet meer anders! Wat een vrijheid, elke dag ergens anders, op mooie plekjes stoppen, prachtige routes kiezen.

Op onze site vindt u:

  • Verslagen van rondreizen
  • Weekendjes weg

Veel leesplezier!

Kaart van de door ons bezochte landen: